Før/Efter

Før/Efter

Før/efter billeder af vores patienter

Før/efter-billeder af tandproteser fra dansk tandteknik

Her kan du se et lille udpluk, at nogle af de flotte forandringer, som vores patienter har fået ved en helprotese fra dansk tandteknik

Delprotese med unitor

Patienten manglede to fronttænder, som er monteret på en unitor, der kan tages af og på. Tandtekniker Heidi Holmene har malet de to fronttænder, så de passer i nuance og udtryk med patientens egne tænder.

Træk
Som 40 årig mor til 3 børn, har jeg været så ked af at mangle tænder. Jeg har smilt med lukket mund og har været bange for at skulle tale med børnenes klassekammerater og deres forældre. Det har været en overvindelse for mig at starte denne proces, selvom det har været det største ønske længe.
Jeg har været så glad for at komme hos Heidi. Min selvtillid er steget 100%, mine børn har fået en glad mor, som endelig kan smile, grine og snakke med deres kammerater. Jeg retter stolt ryggen nu, smiler og nyder mit flotte tandsæt. Heidi har gjort en stor forskel for mig med sin ekspertise, hendes viden, hendes ønske om at dem der går fra hendes klinik, skal være glade og tilfredse. Hendes indlevelse er fantastisk, man kan slappe af i Heidis selskab og frem for alt føler man sig forstået og taget hånd om på den bedst tænkelige måde.

Helprotese på to implantater

Tove Jensen har fået lavet en helprotese, der er monteret på to implantater - det er også det, vi kalder en hybridprotese. Tove har fået lavet protesen hos Tenna i klinikken i Skanderborg, hvor hun også kommer til sit årlige kontrolbesøg.

“Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos dansk tandteknik i Skanderborg. Man føler sig meget velkommen, når man kommer ind i de fine hyggelige lokaler – og det er skønt at se på de italienske fotostater, som jeg kan genkende fra tidligere rejser. Jeg har fået ros for udseende af mine nye tænder, og de sidder fantastisk god fast – og endda lidt for godt, så jeg skal lige have undermunden løsnet lidt i dag. Personalet skal have stor ros for deres rolighed og omhu. De giver sig god tid til information og behandling – det kan jeg godt lide.”

Straksprotese i overmunden

Patienten fik trukket sine egne tænder i overmunden ud hos sin egen tandlæge, og fik derefter sat en straks-protese i hos os i klinikken. Denne tandprotese er lavet ud fra et foto af patientens egne tænder og er lavet med tandkødsefterligning for at skabe et endnu mere naturligt resultat.

Træk
“Mine naturlige tænder er ret karakteristiske, og derfor var det meget vigtig for mig, at de nye tænder kom til at ligne mine egne. Jeg er ovenud tilfreds og havde aldrig turde håbe på, at resultatet ville blive så godt. Jeg ligner mig selv 100%. Stort cadeau til Heidi hos dansk tandteknik - det har været en yderst behageligt oplevelse at komme i klinikken.”

Kvalitet og garanti

Høj kvalitet og kundetilfredshed er det vigtigste for os. Det sikrer vi ved:

At vi laver alt i hånden i vores eget laboratorium i klinikken.

At vi varetager alle trin i processen - fra første aftryk til din færdige protese.

At give dig op til 7 års garanti på din tandprotese.

At du får 1 års gratis tilpasningsgaranti uanset protesetype (tilpasning af bid og aflastning ved evt. tryksmerter).

Tilfredse kunder

Din tilfredshed er det vigtigste, når du er patient hos dansk tandteknik. Her kan du læse, hvad nogle af vores andre kunder siger om deres resultat.

Super oplevelse at komme på klinikken

Udelukkende positiv modtagelse på klinikken. Der er ikke noget man er i tvivl om ift. behandlingen, når man har været her første gang.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Varm og hyggelig stemning

Jeg havde regnet med at jeg skulle ind i et almindelig kedeligt, hvidt og sterilt venteværelse på en klinik. Her blev jeg positivt overrasket! Lige fra bjælde klokken på døren, til den varme og hyggelige stemning man træder ind i.
Kirsten
Delprotese på Unitor

Ros for udseende

Jeg har fået ros for udseende af mine nye tænder, og de sidder fantastisk god fast – og endda lidt for godt, så jeg skal lige have undermunden løsnet lidt i dag. Personalet skal have stor ros for deres rolighed og omhu. De giver sig god tid til information og behandling – det kan jeg godt lide.
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Protesen ligner mine egne tænder

Heidi gjorde meget ud af, på vores første møde, at fortælle mig om de proteser, jeg skulle have. Hun gjorde det på en forståelig måde og der var tid til alle de spørgsmål, jeg havde. Protesen ligner mine egne tænder, og man kan ikke se jeg har den på. Det var vigtigt for mig, at jeg “fik mine egne tænder igen
Kirsten
Delprotese på Unitor

Svarer 100% til forventninger

Tandprotesen svarer 100% til mine forventninger. Den ligner hvad jeg er vandt til at se på ved mig selv. Ingen har lagt mærke til det, den syner slet ikke af forloren tænder.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Meget velkommen

Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos dansk tandteknik i Skanderborg. Man føler sig meget velkommen, når man kommer ind i de fine hyggelige lokaler – og det er skønt at se på de italienske fotostater, som jeg kan genkende fra tidligere rejse
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Jeg følte mig straks tryg

Jeg var nervøs og flov, første gang jeg skulle besøge Heidi hos Dansk Tandteknik. Da jeg endelig var kommet ind af døren, og blev modtaget med varme og smil, kunne jeg slappe af. Jeg følte mig straks tryg ved Heidi, som udviste stort overskud og forståelse.
Kirsten
Delprotese med Unitor

Jeg ligner mig selv 100%

Mine naturlige tænder er ret karakteristiske, og derfor var det meget vigtig for mig, at de nye tænder kom til at ligne mine egne. Jeg er ovenud tilfreds og havde aldrig turde håbe på, at resultatet ville blive så godt. Jeg ligner mig selv 100%.
Søren
Straksprotese i overmunden

Yderst behagelig oplevelse

Stort cadeau til Heidi hos dansk tandteknik - det har været en yderst behageligt oplevelse at komme i klinikken.”
Søren
Straksprotese i overmunden

Stor forandring - flot slutprodukt

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Heidi. Jeg modtog en faglig og yderst kompetent behandling - og et flot slutprodukt, som jeg er meget tilfreds med. I hele forløbet er jeg blevet guidet, og på bedste humoristiske måde, hjulpet og vejledt gennem den store forandring. Heidi lytter, hjælper og er meget fleksibel.
Rie
Helprotese

Tygger betydeligt bedre nu

Da jeg kom til dansk tandteknik, havde jeg i forvejen en delprotese, og et par dårlige tænder. Jeg var bekymret for, om den nye protesen ville sidde ordentlig fast, og om de to proteser vil fungere sammen. Igennem processen følte jeg mig godt orienteret, protesen er veludført og jeg tygger betydeligt bedre nu. Personalet hos dansk tandteknik er kvikke, venlige og hurtige til at få proteserne færdige.
Agnes
Helprotrese i overmunden + en unitor (delprotese) i undermunden