Klinikken i Viby J

Klinikken i Viby J

Din lokale tandtekniker i Viby
Handicapvenlige forhold
Gratis Parkering
Tæt på bus
Fleksible åbningstider

Velkommen til klinikken i Viby

Vores klinik i Viby J ligger lige ved Viby Torv med en god stor parkeringsplads lige ude foran døren, hvor du kan parkere gratis. Klinikken er i stueplan, så du nemt kan komme ind og rundt med enten kørestol eller rollator. 

Du kommer nemt med bus til klinikken, hvor de fleste busser holder lige på den anden side af gaden.

Rolig og behagelig stemning

I klinikken i Viby J møder du en rolig og behagelig stemning, når du kommer ind ad døren. Her er altid god stemning og plads til en kop kaffe, hvis du kommer lidt før din aftale.

For os betyder det alt, at du føler dig godt tilpas, når du ligger i stolen hos os. Derfor sørger vi for at informere dig om alt, hvad vi gør under undersøgelser og tilpasning, så du kan føle dig tryg hele forløbet igennem.

I klinikken har vi også vores laboratorium, hvor vi laver din tandprotese. Det betyder at vi nemt kan lave tilpasninger, mens du er hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at give dig dit naturlige smil tilbage.

I klinikken kan du møde

Heidi Holmene, aut. klinisk Tandtekniker

Heidi er stifter og ejer af dansk tandteknik, og hun behandler patienter i både Viby og Skanderborg. Hun bor i en hyggelig villa midt i Skanderborg med sine to døtre og mand. Heidi er passioneret omkring pileflet, hånddyppede lys og er en rutineret jitterbug-danser.

Loan Le, aut. klinisk Tandtekniker

Loan kan du møde i klinikken i Skanderborg og Viby, hvor hun behandler patienter og fremstiller tandproteser. I sin fritid opdrætter hun alpakaer sammen med sin mand - og så er hun nordisk mester i armlægning for 3. år i træk.

Ulrikke Rohde, Tandteknikerelev

Ulrikke kan du møde i både Skanderborg og Viby hvor hun assisterer med patienter og i laboratoriet. Hun laver de bedste frikadeller, som er kendt vidt og bredt. Engang lavede hun 150 frikadeller på én time. Og så har hun engang vundet en pælesidder-konkurrence - hele to gange!

DU FINDER OS HER