Om dansk tandteknik

Godt håndværk

Du får en tandprotese i de bedste materialer, lavet i hånden med fokus på detaljerne og det naturlige udtryk.

Dit naturlige smil

Det er vores fornemmeste opgave, at give dig dit naturlige smil tilbage gennem en tandprotese, der ligner dine egne tænder.

God stemning

Du skal føle dig godt tilpas og i trygge hænder hos os, og du vil altid møde en god stemning i vores klinikker.

dansk tandteknik - Kvalitet og god kemi

‘Kvalitet’ danner fundamentet for dansk tandteknik, hvor der kun bliver brugt de bedste produkter og materialer til tandproteserne, der bliver lavet i hånden på eget laboratorium i klinikken. 

Der bliver brugt lang tid på hver enkelt tandprotese, så den passer lige præcis til kundens ønsker og behov. Det er mange timers arbejde i at fremstille en tandprotese, og det kræver en del teknik og æstetisk sans at skabe det naturligt udtryk, som tandproteserne hos dansk tandteknik er kendt for.

‘God Kemi’ er en anden vigtig grundsten hos dansk tandteknik. De tandteknikere du møder i klinikken vil altid have et smil på læben, en god portion humor og gøre deres bedste for, at du føler dig tilpas og får en god oplevelse i klinikken. 

For nogle kan det være et stort skridt, at få lavet en tandprotese, og det er vigtig for os at du føler dig tryg og kan lide at komme hos os.

Heidi Holmene - autoriseret Tandtekniker og ejer

dansk tandteknik er en mindre kæde, der er ejet og drevet af aut. klinisk tandtekniker Heidi Holmene. Heidi er uddannet tandtekniker fra Aarhus Universitet i 2013, og siden da har hun arbejdet med at lave naturtro tandproteser i høj kvalitet.

Den rette hylde

Heidi valgte uddannelsen, da kombinationen af patientkontakt og det fine og detaljerede håndværk var ret spændende. Hun holder meget af at kunne hjælpe patienterne med deres helt individuelle behov og ønsker. 

Glæden ved at være med til at give patienterne i klinikken deres naturlige smil tilbage og øge deres livskvalitet er stor – og hun er ikke et øjeblik i tvivl om, at hun er landet på den rette hylde.

 

Fra 'MinTandtekniker' til 'dansk tandteknik'

Efter endt uddannelse blev Heidi bestyrer af MinTandtekniker i Aarhus – en kæde, der har eksisteret i godt 25 år. Nogle år senere købte hun halvparten af MinTandtekniker i Skanderborg og Viby, som hun ejede sammen med grundlæggeren af MinTandtekniker, René la Cour.

Efter 8 spændende og lærerige år besluttede Heidi Holmene i starten af 2021 at gå solo og blive eneejer af sin egen kæde – og 1. juli startede hun dansk tandteknik, som lige nu har en afdeling i Skanderborg og Viby J.

Vores dygtige Team

Hos dansk tandteknik står vores autoriserede Tandteknikere klar til at tage imod dig. Du kan møde:

Heidi Holmene

Aut. klinisk Tandtekniker, ejer af dansk tandteknik

Loan Le

Klinisk tandtekniker, Skanderborg & Viby

Ulrikke Rohde

Tandteknikerelev, Skanderborg & Viby

Tilfredse kunder

Din tilfredshed er det vigtigste, når du er patient hos dansk tandteknik. Her kan du læse, hvad nogle af vores andre kunder siger om deres resultat.

Super oplevelse at komme på klinikken

Udelukkende positiv modtagelse på klinikken. Der er ikke noget man er i tvivl om ift. behandlingen, når man har været her første gang.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Varm og hyggelig stemning

Jeg havde regnet med at jeg skulle ind i et almindelig kedeligt, hvidt og sterilt venteværelse på en klinik. Her blev jeg positivt overrasket! Lige fra bjælde klokken på døren, til den varme og hyggelige stemning man træder ind i.
Kirsten
Delprotese på Unitor

Ros for udseende

Jeg har fået ros for udseende af mine nye tænder, og de sidder fantastisk god fast – og endda lidt for godt, så jeg skal lige have undermunden løsnet lidt i dag. Personalet skal have stor ros for deres rolighed og omhu. De giver sig god tid til information og behandling – det kan jeg godt lide.
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Protesen ligner mine egne tænder

Heidi gjorde meget ud af, på vores første møde, at fortælle mig om de proteser, jeg skulle have. Hun gjorde det på en forståelig måde og der var tid til alle de spørgsmål, jeg havde. Protesen ligner mine egne tænder, og man kan ikke se jeg har den på. Det var vigtigt for mig, at jeg “fik mine egne tænder igen
Kirsten
Delprotese på Unitor

Svarer 100% til forventninger

Tandprotesen svarer 100% til mine forventninger. Den ligner hvad jeg er vandt til at se på ved mig selv. Ingen har lagt mærke til det, den syner slet ikke af forloren tænder.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Meget velkommen

Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos dansk tandteknik i Skanderborg. Man føler sig meget velkommen, når man kommer ind i de fine hyggelige lokaler – og det er skønt at se på de italienske fotostater, som jeg kan genkende fra tidligere rejse
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Jeg følte mig straks tryg

Jeg var nervøs og flov, første gang jeg skulle besøge Heidi hos Dansk Tandteknik. Da jeg endelig var kommet ind af døren, og blev modtaget med varme og smil, kunne jeg slappe af. Jeg følte mig straks tryg ved Heidi, som udviste stort overskud og forståelse.
Kirsten
Delprotese med Unitor

Jeg ligner mig selv 100%

Mine naturlige tænder er ret karakteristiske, og derfor var det meget vigtig for mig, at de nye tænder kom til at ligne mine egne. Jeg er ovenud tilfreds og havde aldrig turde håbe på, at resultatet ville blive så godt. Jeg ligner mig selv 100%.
Søren
Straksprotese i overmunden

Yderst behagelig oplevelse

Stort cadeau til Heidi hos dansk tandteknik - det har været en yderst behageligt oplevelse at komme i klinikken.”
Søren
Straksprotese i overmunden

Stor forandring - flot slutprodukt

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Heidi. Jeg modtog en faglig og yderst kompetent behandling - og et flot slutprodukt, som jeg er meget tilfreds med. I hele forløbet er jeg blevet guidet, og på bedste humoristiske måde, hjulpet og vejledt gennem den store forandring. Heidi lytter, hjælper og er meget fleksibel.
Rie
Helprotese

Tygger betydeligt bedre nu

Da jeg kom til dansk tandteknik, havde jeg i forvejen en delprotese, og et par dårlige tænder. Jeg var bekymret for, om den nye protesen ville sidde ordentlig fast, og om de to proteser vil fungere sammen. Igennem processen følte jeg mig godt orienteret, protesen er veludført og jeg tygger betydeligt bedre nu. Personalet hos dansk tandteknik er kvikke, venlige og hurtige til at få proteserne færdige.
Agnes
Helprotrese i overmunden + en unitor (delprotese) i undermunden

Heidi Holmene

Aut. klinisk Tandtekniker, ejer af dansk tandteknik

Loan Le

Klinisk tandtekniker, Skanderborg & Viby

Ulrikke Rohde

Tandteknikerelev, Skanderborg & Viby