Hybridprotese/hel bro

Hybridprotese/hel bro

Hybridprotese / Hel bro

Danske materialer

Din tandprotese bliver kun produceret af de bedste danske materialer.

Eget laboratorie

Vi varetager selv alle trin i klinikken fra første aftryk til færdig protese.

Garanti

Du får op til 7 års garanti på din tandprotese fra dansk tandteknik.

Hybridprotesen

Denne tandprotese er til dig, der skal have erstattet alle tænder, og har et ønske om en tandprotese. der er fastgjort med implantater for at opnå endnu større komfort og sikkerhed.

Hvis der ikke er vakuum nok, kan det være nødvendigt at understøtte protesen med implantater. Når en protese bliver holdt fast af implantater, kaldes det en ‘hybridprotese’ eller ‘Hel bro’ og understøttes af mindst to implantater.

Implantaterne fungerer som kunstige rødder, hvor du kan ‘klikke’ din bro fast på. Du skal tage virkelig godt fat, for at klikke broen af igen – det betyder også, at den er meget bedre at tygge med og at det øger din livskvalitet.

Med en hybridprotese får du funktionalitet og udseende som naturlige tænder.

Undermundsprotese

Særligt undermundsprotesen kan være svær at holde på plads alene med vakuum. I praksis vil det betyde, at den kan løfte sig når du tygger eller taler. Det er noget, der vil være generende for de fleste og sætte begrænsninger socialt og i forhold til hvad man kan spise.

For at øge din livskvalitet og sundhed, vil det være en god idé at overveje implantater, så du kan få det bedste ud af din tandprotese.

Hvorfor vælge hybridprotese med implantater?

Når du får fjernet dine tænder, vil din kæbeknogle langsomt svinde ind – hvilket betyder, at dit ansigt vil synke sammen, når din knoglen svækkes.

Implantaterne er med til at bevare og styrke din kæbeknogle, og derfor er det en god idé, at få sat implantaterne i mens din knogle stadig er stærk.

Hvis du overvejer at få implantater, så skal du undersøges og have taget røntgenbilleder hos en tandlæge, der har specialiseret sig implantatbehandling.

Naturligt smil og god tyggefunktion

Implantaterne på din hybridprotese vil give dig øget tyggefunktion, så du kan tygge på hårdere fødevarer, end du kan med en løs protese.

Du vil derfor kunne spise mere varieret og sundt, og undgå tarmproblemer, som kan opstå, hvis man ikke får tygget maden ordentligt.

Vi laver din aftagelige bro med et meget naturligt udtryk, så du kan smile uden bekymring.

Hvordan din protese bliver lavet

Vi ved hvor vigtigt det er, at din nye tandprotese kommer til at ligne dine naturlige tænder, så du og andre ikke kan se forskel. Derfor lægger vi et kæmpe arbejde og håndværk i, at skabe et naturligt resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Vil du vide mere om processen og hvor lang tid det tager, at fremstille din protese? Så kan du læse meget mere her.

Tilfredse kunder

Din tilfredshed er det vigtigste, når du er patient hos dansk tandteknik. Her kan du læse, hvad nogle af vores andre kunder siger om deres resultat.

Super oplevelse at komme på klinikken

Udelukkende positiv modtagelse på klinikken. Der er ikke noget man er i tvivl om ift. behandlingen, når man har været her første gang.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Varm og hyggelig stemning

Jeg havde regnet med at jeg skulle ind i et almindelig kedeligt, hvidt og sterilt venteværelse på en klinik. Her blev jeg positivt overrasket! Lige fra bjælde klokken på døren, til den varme og hyggelige stemning man træder ind i.
Kirsten
Delprotese på Unitor

Ros for udseende

Jeg har fået ros for udseende af mine nye tænder, og de sidder fantastisk god fast – og endda lidt for godt, så jeg skal lige have undermunden løsnet lidt i dag. Personalet skal have stor ros for deres rolighed og omhu. De giver sig god tid til information og behandling – det kan jeg godt lide.
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Protesen ligner mine egne tænder

Heidi gjorde meget ud af, på vores første møde, at fortælle mig om de proteser, jeg skulle have. Hun gjorde det på en forståelig måde og der var tid til alle de spørgsmål, jeg havde. Protesen ligner mine egne tænder, og man kan ikke se jeg har den på. Det var vigtigt for mig, at jeg “fik mine egne tænder igen
Kirsten
Delprotese på Unitor

Svarer 100% til forventninger

Tandprotesen svarer 100% til mine forventninger. Den ligner hvad jeg er vandt til at se på ved mig selv. Ingen har lagt mærke til det, den syner slet ikke af forloren tænder.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Meget velkommen

Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos dansk tandteknik i Skanderborg. Man føler sig meget velkommen, når man kommer ind i de fine hyggelige lokaler – og det er skønt at se på de italienske fotostater, som jeg kan genkende fra tidligere rejse
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Jeg følte mig straks tryg

Jeg var nervøs og flov, første gang jeg skulle besøge Heidi hos Dansk Tandteknik. Da jeg endelig var kommet ind af døren, og blev modtaget med varme og smil, kunne jeg slappe af. Jeg følte mig straks tryg ved Heidi, som udviste stort overskud og forståelse.
Kirsten
Delprotese med Unitor

Jeg ligner mig selv 100%

Mine naturlige tænder er ret karakteristiske, og derfor var det meget vigtig for mig, at de nye tænder kom til at ligne mine egne. Jeg er ovenud tilfreds og havde aldrig turde håbe på, at resultatet ville blive så godt. Jeg ligner mig selv 100%.
Søren
Straksprotese i overmunden

Yderst behagelig oplevelse

Stort cadeau til Heidi hos dansk tandteknik - det har været en yderst behageligt oplevelse at komme i klinikken.”
Søren
Straksprotese i overmunden

Stor forandring - flot slutprodukt

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Heidi. Jeg modtog en faglig og yderst kompetent behandling - og et flot slutprodukt, som jeg er meget tilfreds med. I hele forløbet er jeg blevet guidet, og på bedste humoristiske måde, hjulpet og vejledt gennem den store forandring. Heidi lytter, hjælper og er meget fleksibel.
Rie
Helprotese

Tygger betydeligt bedre nu

Da jeg kom til dansk tandteknik, havde jeg i forvejen en delprotese, og et par dårlige tænder. Jeg var bekymret for, om den nye protesen ville sidde ordentlig fast, og om de to proteser vil fungere sammen. Igennem processen følte jeg mig godt orienteret, protesen er veludført og jeg tygger betydeligt bedre nu. Personalet hos dansk tandteknik er kvikke, venlige og hurtige til at få proteserne færdige.
Agnes
Helprotrese i overmunden + en unitor (delprotese) i undermunden