Klinikken i Skanderborg

Klinikken i Skanderborg

Din lokale tandtekniker i Skanderborg Klinikken i Skanderborg
Handicapvenlige forhold
P tæt på klinikken
Tæt på tog og bus
Fleksible åbningstider

Velkommen i klinikken

Klinikken i Skanderborg ligger ved ‘Mindet’ med gode parkeringsmuligheder lige foran døren og på den anden side af gaden.

Klinikken ligger i gadeplan og er indrettet, så du nemt kan komme ind og rundt med både kørestol og rollator fra gaden.

Kommer du med tog eller bus, kan du stå af ved Banegården, som ligger 10 minutters gang fra vores klinik.

I klinikken er der en god og varm stemning, og du vil altid blive budt på en kop kaffe, hvis du kommer lidt før tid. 

Lyse lokaler og god atmosfære

Vi har indrettet lokalerne med friske blomster og inspirerende tapeter, der får dig til at drømme dig væk og tænke på andet end tænder, mens du er hos os. 

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas – derfor fortæller vi dig løbende, hvad vi laver under hver undersøgelse og tilpasning, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet.

I vores lokaler i Skanderborg har vi også vores laboratorium, hvor vi laver din tandprotese. Det betyder at vi nemt kan lave tilpasninger, mens du er hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at give dig dit naturlige smil tilbage.

I klinikken kan du møde

Heidi Holmene, aut. klinisk Tandtekniker

Heidi er stifter og ejer af dansk tandteknik, og hun behandler patienter i både Viby og Skanderborg. Hun bor i en hyggelig villa midt i Skanderborg med sine to døtre og mand. Heidi er passioneret omkring pileflet, hånddyppede lys og er en rutineret jitterbug-danser.

Loan Le, klinisk Tandtekniker

Loan kan du møde i klinikken i Skanderborg og Viby, hvor hun behandler patienter og fremstiller tandproteser. I sin fritid opdrætter hun alpakaer sammen med sin mand - og så er hun nordisk mester i armlægning for 3. år i træk.

Ulrikke Rohde, Tandteknikerelev

Ulrikke kan du møde i både Skanderborg og Viby hvor hun assisterer med patienter og i laboratoriet. Hun laver de bedste frikadeller, som er kendt vidt og bredt. Engang lavede hun 150 frikadeller på én time. Og så har hun engang vundet en pælesidder-konkurrence - hele to gange!

DU FINDER OS HER