Tandproteser

Danske materialer

Din tandprotese bliver kun produceret af de bedste danske materialer.

Eget laboratorie

Vi varetager selv alle trin i klinikken fra første aftryk til færdig protese.

Garanti

Du får op til 7 års garanti på din tandprotese fra dansk tandteknik.

PROTESETYPER

Helprotese

Delprotese

Straksprotese

Tandprotese kniv

Hybrid/hel bro

Proces og håndværk

Du får en kvalitets-tandprotese, hvor der er arbejdet med detaljerne med respekt for det naturlige udtryk.

Hver enkelt protesetand er malet i hånden, for at sikre at din protese får et naturligt udtryk, der ligner dine oprindelige og naturlige tænder.

Processen er tidskrævende og kompliceret da et naturligt udtryk kræver, at vi bruger lang tid på at arbejde på tandfarve, farve på tandkød, facon og størrelse.

Når du får dine nye tænder i, vil du ikke kunne se at det er en protese – du vil opleve, at du har fået dit naturlige smil tilbage.

I samarbejde med dig

Tandprotesen laver vi i tæt samarbejde med dig, hvor vi lytter til dine ønsker og behov, så du får størst mulig glæde og gavn af dine nye tænder.

Her på siden kan du læse om de forskellige protesetyper, som vi kan lave til dig. Alle protesetyperne laver vi i hånden og i de bedste materialer på markedet.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak om hvilken type tandprotese, der passer bedst til dit behov.

Før/efter-billeder

En tandprotese, med et naturligt udtryk, kan gavne din livskvalitet betydeligt – ikke kun i forhold til din fysiske sundhed, når du igen kan spise varieret og tygge din mad grundigt. Men også socialt kan en tandprotese gøre underværker.

Se de flotte resultater af vores kunder, der har fået deres naturlige smil tilbage med en håndlavet tandprotese fra dansk tandteknik.