Helprotese

Helprotese til over- og undermund

Danske materialer

Din tandprotese bliver kun produceret af de bedste danske materialer.

Eget laboratorie

Vi varetager selv alle trin i klinikken fra første aftryk til færdig protese.

Garanti

Du får op til 7 års garanti på din tandprotese fra dansk tandteknik.

Helprotesen

Denne protese er til dig, der skal have fjernet- eller allerede mangler alle dine tænder i overmunden eller i hele munden.

Overmunds-protesen vil ofte kunne holdes på plads ved hjælp af det vakuum, der opstår i ganen, når protesen passer helt præcist.

Vakuumet vil variere fra patient til patient og afhænger af hvor høj og blød gummen er. Er din gumme blød eller flad, vil vakuumet ofte ikke være så godt og derfor vil vi i stedet lave en protese til dig, som bliver sat fast med implantater.

Ved en undermundprotese vil der sjældent være vakuum nok, og derfor vil vi, i de fleste tilfælde, holde en protese i undermunden fast med implantater.

Hybridprotese / hel bro

Hvis der ikke er vakuum nok til at holde din protese på plads, så er en hybridprotese/hel bro en mulighed for dig.

Hybridprotesen er understøttet af mindst to implantater og kan tages af. Implantaterne gør, at du stort set kan spise som du plejer, uden at skulle bekymre dig om din protese bliver hvor den skal.

Vil du vide mere om fordelene ved denne type protese, og hvordan den kan forbedre din livskvalitet, så kan du læse mere her:

Stålgane

Hos dansk tandteknik benytter vi os oftest af stålgane, når vi laver din overmunds- og helprotese. Tykkelsen på stålganen er 0,5 mm, som kun er en tredjedel af en akrylganes tykkelse.

En af fordelene ved at vælge en stålgane er, at du vil mærke meget mindre til den i det daglige p.g.a. tykkelsen, og du vil derfor hurtigere vænne dig til at have en ganeplade i. 

Derudover leder materialet kulde og varme meget bedre end akryl, hvilket er rart for dig når du eksempelvis spiser eller drikker. Stål er 10 gange så stærkt som akryl og vil derfor ikke kunne knække.

Hvordan din protese bliver lavet

Vi ved hvor vigtigt det er, at din nye tandprotese kommer til at ligne dine naturlige tænder, så du og andre ikke kan se forskel. Derfor lægger vi et kæmpe arbejde og håndværk i, at skabe et naturligt resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Vil du vide mere om processen og hvor lang tid det tager, at fremstille din protese? Så kan du læse meget mere her.

Tilfredse kunder

Din tilfredshed er det vigtigste, når du er patient hos dansk tandteknik. Her kan du læse, hvad nogle af vores andre kunder siger om deres resultat.

Super oplevelse at komme på klinikken

Udelukkende positiv modtagelse på klinikken. Der er ikke noget man er i tvivl om ift. behandlingen, når man har været her første gang.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Varm og hyggelig stemning

Jeg havde regnet med at jeg skulle ind i et almindelig kedeligt, hvidt og sterilt venteværelse på en klinik. Her blev jeg positivt overrasket! Lige fra bjælde klokken på døren, til den varme og hyggelige stemning man træder ind i.
Kirsten
Delprotese på Unitor

Ros for udseende

Jeg har fået ros for udseende af mine nye tænder, og de sidder fantastisk god fast – og endda lidt for godt, så jeg skal lige have undermunden løsnet lidt i dag. Personalet skal have stor ros for deres rolighed og omhu. De giver sig god tid til information og behandling – det kan jeg godt lide.
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Protesen ligner mine egne tænder

Heidi gjorde meget ud af, på vores første møde, at fortælle mig om de proteser, jeg skulle have. Hun gjorde det på en forståelig måde og der var tid til alle de spørgsmål, jeg havde. Protesen ligner mine egne tænder, og man kan ikke se jeg har den på. Det var vigtigt for mig, at jeg “fik mine egne tænder igen
Kirsten
Delprotese på Unitor

Svarer 100% til forventninger

Tandprotesen svarer 100% til mine forventninger. Den ligner hvad jeg er vandt til at se på ved mig selv. Ingen har lagt mærke til det, den syner slet ikke af forloren tænder.
Verner Christensen
Delprotese til overmunden, immediat.

Meget velkommen

Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos dansk tandteknik i Skanderborg. Man føler sig meget velkommen, når man kommer ind i de fine hyggelige lokaler – og det er skønt at se på de italienske fotostater, som jeg kan genkende fra tidligere rejse
Tove Jensen
Helprotese på to implantater

Jeg følte mig straks tryg

Jeg var nervøs og flov, første gang jeg skulle besøge Heidi hos Dansk Tandteknik. Da jeg endelig var kommet ind af døren, og blev modtaget med varme og smil, kunne jeg slappe af. Jeg følte mig straks tryg ved Heidi, som udviste stort overskud og forståelse.
Kirsten
Delprotese med Unitor

Jeg ligner mig selv 100%

Mine naturlige tænder er ret karakteristiske, og derfor var det meget vigtig for mig, at de nye tænder kom til at ligne mine egne. Jeg er ovenud tilfreds og havde aldrig turde håbe på, at resultatet ville blive så godt. Jeg ligner mig selv 100%.
Søren
Straksprotese i overmunden

Yderst behagelig oplevelse

Stort cadeau til Heidi hos dansk tandteknik - det har været en yderst behageligt oplevelse at komme i klinikken.”
Søren
Straksprotese i overmunden

Stor forandring - flot slutprodukt

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Heidi. Jeg modtog en faglig og yderst kompetent behandling - og et flot slutprodukt, som jeg er meget tilfreds med. I hele forløbet er jeg blevet guidet, og på bedste humoristiske måde, hjulpet og vejledt gennem den store forandring. Heidi lytter, hjælper og er meget fleksibel.
Rie
Helprotese

Tygger betydeligt bedre nu

Da jeg kom til dansk tandteknik, havde jeg i forvejen en delprotese, og et par dårlige tænder. Jeg var bekymret for, om den nye protesen ville sidde ordentlig fast, og om de to proteser vil fungere sammen. Igennem processen følte jeg mig godt orienteret, protesen er veludført og jeg tygger betydeligt bedre nu. Personalet hos dansk tandteknik er kvikke, venlige og hurtige til at få proteserne færdige.
Agnes
Helprotrese i overmunden + en unitor (delprotese) i undermunden