Tilskud til din tandprotese

Tilskud til din tandprotese

Tilskud til din tandprotese

Tilskud gennem kommunen

Du har mulighed for at få dækket op til 85% af udgifterne til din tandprotese gennem kommunen.

Det præcise beløb, du kan få som tilskud, afhænger af din formue. Derudover skal du være pensionist, kontanthjælpsmodtager, under aktivering, revalidering, i fleksjob eller skånejob – din kommune kan informere dig om hvad dine muligheder er, og vi hjælper dig også gerne med vejledning.

Før du kan søge om tilskud, skal der laves en behandlingsplan i samarbejde med os hos dansk tandteknik og dit tilskud skal være godkendt, før du begynder behandlingen.

Har du brug for hjælp til at lave og sende den rigtige ansøgning afsted til kommunen, så hjælper vi dig gerne, så du ikke selv skal bøvle med papirarbejdet. 

Tilskud gennem ‘danmark’

Er du medlem af gruppe 1 eller 2, så er du berettiget til tilskud til din tandprotese og kan få dækket op til 50% af din egen udgift til din tandprotese.

Her i klinikken sørger vi for at indberette det til ‘danmark’, så det bliver registreret korrekt, og du kan få refunderet dit tilskud.

Er du medlem af gruppe 5, er du ikke dækket ift. tandprotese, men det kan være en god idé for dig at undersøge, om det kan betale sig at skifte til enten gruppe 1 eller 2. Det tager vi gerne en snak med dig om.

PROTESETYPER

Helprotese

Delprotese

Straksprotese

Tandprotese kniv

Hybrid/hel bro